• Inhoud
  • Vele extra's
  • Onze diensten

Onze plek leent zich fantastisch goed voor een verblijf “en famille” of onder vrienden. Met 2 tot 5 echtparen/gezinnen kun je hier heerlijk vakantie houden. We hebben twee avontuurlijke slaaphuisjes op ons terrein waar kinderen of volwassenen kunnen slapen. In de tweepersoonskamers is volop ruimte voor een of twee extra bedden of een kinderledikant. Naast het grote gezamenlijke terras, heeft elke kamer een eigen entrée/terras waardoor gezamenlijk en privé heel goed samengaan. Het plonsbad brengt plezier voor iedereen!
In de studio’s vind je een koelkast en een keukenhoek waar je koffie en thee kunt zetten, een eitje koken of wat je maar wilt. Vers brood en croissantjes worden op bestelling afgeleverd. In de buitenkeuken staat een vaatwasser, een koelkast en een elektrisch fornuis met 4 kookplaten en een oven waar iedereen gebruik van mag maken. Kortom: als groep tot 15 personen ben je bij ons van harte welkom!

Ben je een fervent pianospeler? In studio ‘Le jardin’ staat een prachtige, goed gestemde piano voor je klaar. Voor studie of gewoon voor je plezier, van harte uitgenodigd!
Is toegang tot het internet belangrijk? Vakantiehuis Cruon maakt met WIFI internetten in alle kamers én buiten mogelijk!
Houd je van een omgeving waar het nog echt donker wordt? Laat je verrassen door ongekende sterrenhemels!
Wil je die sterrenhemels graag vanaf het veld bekijken, maar heb je geen behoefte om de vele kilometers met een caravan achter de auto te rijden? Huur een van onze slaaphuisjes op ons terrein.
Spiritualiteit, belangrijk in je leven? Het Boeddhistisch centrum Plum Village van Zen-Master Thich Nhat Hanh bevindt zich op 5 km afstand. Onze gasten zijn daar altijd van harte welkom voor het bijwonen van Dharma-talks en meditaties.
Gefascineerd door trekvogels? Kom eind februari/begin maart of in oktober naar Esclottes en je maakt kans om duizenden kraanvogels over vakantiehuis Cruon te zien vliegen.
Geïnteresseerd in alles wat met wijn te maken heeft? Het hele jaar door organiseren we excursies naar wijnchateaus. In september kun je getuige zijn van de wijnoogst op moderne én traditionele wijze.
Als je wilt kun je op de fiets naar al deze wijnproeverijen. Huur onze fietsen met trapondersteuning en je komt fluitend én veilig aan én terug!
We beschikken over de beschrijving van fantastische fietsroutes in de omgeving.
In onze directe omgeving kun je verrassende locaties vinden via geocatching.com en cistes.net
Steven Kortenoever en Marianne Boons doen er alles aan om het jullie naar de zin te maken. Worden jullie na aankomst graag met rust gelaten en willen jullie alles van ontbijt tot en met diner zelf regelen? Natuurlijk kan dat. Willen jullie gebruik maken van een of meerdere service-diensten zoals afhaalservice op de luchthaven, taxi naar activiteiten of restaurants, broodservice in de morgen, huur van fietsen met trapondersteuning, we horen het graag van jullie. Zelfs een toeristisch ritje in een oude Saab 96 of een zojuist gerestaureerde 2CV behoort tot de mogelijkheden. Schroom niet om met ons contact op te nemen voor meer informatie.