• Nostalgie
  • Porte du Soleil
  • Est-Best
  • Le Jardin
  • Slaaphuisje
  • gezamenlijke activiteiten
studio Nostalgie

Studio Nostalgie

Via een privéterras en eigen toegangsdeur, kom je binnen in een grote kamer (28 m2). In de ‘coin cuisine’ is het mogelijk jullie eigen ontbijt of een eenvoudige maaltijd klaar te maken. Het slaapgedeelte met een tweepersoonsbed (180-200 cm) of twee eenpersoonsbedden (90-200) is door een half open kast afgescheiden van de zit/eethoek.
Porte du Soleil, logies en ontbijt kamer in groepsaccommodatie Cruon in Frankrijk

Logies en ontbijt in Porte du Soleil

Porte du Soleil is een tweepersoons kamer (twee eenpersoonsbedden) met eigen douche en afzonderlijke toilet. Er is geen keukengelegenheid dus het ontbijt is inbegrepen bij de prijs. De privé ingang is naast het overdekte terras met buitenkeuken waar iedereen, dus ook de huurdes van B&B porte du soleil, gebruik van mogen maken.

Verblijfplaats Est Best - Groepsaccommodatie Cruon in Zuid-Frankrijk

De modernste kamer van het verblijf

Est-Best: de naam zegt het al: onze modernste kamer met ruim tweepersoonsbed: 1.80 – 2.00 m. In de privé badkamer bevindt zich ook het toilet. In de aangrenzende ruimte is een keukenhoekje met waterketel en koffiezetapparaat.
Alle kamers hebben een privé ingang en eigen terras. De zwemfontein ligt aan de oostkant van het huis en is voor iedereen toegankelijk.
Foto Studio Le Jardin - Groepsaccommodatie in Frankrijk

Studio Le Jardin

De zit-slaapkamer van deze studio bevindt zich aan de zuidzijde van het hoofdgebouw, de voormalige boerderij. In het hele jaar te huur, tarieven verschillend per seizoen. In het voor- en najaar zorgt de binnendringende zon voor een aangename temperatuur en ambiance, terwijl in het hoogseizoen de op het noorden georiënteerde en dus koele studio Nostalgie de voorkeur geniet. Maar, de elektrische verwarming in alle kamers, de ouderwets dikke muren, goede isolatie, thermopane beglazing én de traditionele luiken aan het huis zorgen voor een aangename temperatuur, in welke tijd van het jaar dan ook. Het keukentje, de badkamer en het toilet behorende bij deze studio bevinden zich aangrenzend aan de kamer en zijn volledig privé.
Foto slaaphuisje en mini camping in Frankrijk

Slaaphuisje ‘Sous L’arbre’

Wel graag het buitengevoel, maar geen behoefte om met een caravan vele kilometers te rijden? Kom dan ontspannen naar Esclottes rijden, treinen of vliegen en huur een van onze charmante slaaphuisjes. Een heerlijk bed, een gezellig zitje en een terras onder de mooiste parasol die er bestaat. Een buitendouche en toilet staan tot je beschikking en voor electriciteit kan worden gezorgd.

Daarnaast bieden we op beperkte schaal (maximaal 4 plaatsen) de mogelijkheid om te kamperen.

families/vrienden die in de periode tussen 1 juni en 1 oktober reserveren kunnen gebruik maken van het overdekte terras met buitenkeuken waar gezamenlijk gekookt en gegeten kan worden. Is de buitentemperatuur te laag, dan ontsteken we de open haard en sluiten we de westkant van het terras af met een groot windscherm. Wordt de temperatuur hartje zomer te hoog, dan dient het scherm als zonwering en kun je de activiteiten ook verzorgen op het veld onder de prachtige treurwilg. Is het echt te warm of te nat, dan staat de grote schuur met aangrenzend de eetkamer voor jullie klaar.